© Radek Karkulowski 2015         +358 40590 3509

radek@radek.fi

radekart

Olen Puolassa syntynyt kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Valmistuin kuvittajaksi Varsovan Kuvataideakatemiasta vuonna 2002 ja graafiseksi suunnittelijaksi keväällä 2014 Lahden muotoiluinstituutista. Jo ennen Suomeen muuttoa työllistyin storyboard-piirtäjänä lukuisissa maineikkaissa mainostoimistoissa Varsovassa.

 

Suomessa olen jatkanut työtäni kuvittajana erilaisissa projekteissa mm. storyboardien, animaatioelokuvan ja koulukirjojen kuvituksien piirtäjänä.  Olen monipuolinen kuvallisen kulttuurin ammattilainen ja  innostun erilaisista visuaalisen  kommunikoinnin muodoista. Erityisesti kirjojen suunnittelu, kuvitukset ja storyboardit, sarjakuvia unohtamatta, ovat lähellä sydäntäni. Työ laajenevalla ja alati muuttuvalla graafisen suunnittelun ja kuvitusten kentällä on intohimoni.

 

Vuodesta 2010 lähtien olen toiminut vastuutaiteilijana maahaanmuuttajille suunnatussa Täällä Nyt! projektissa, jonka lisäksi olen kehittänyt yhteisöllisiä tapoja hyödyntää ammattitaitoani erilaisten ihmisryhmien parissa

Täällä NYT! projektin nettisivu

Muistin kuvat projektin nettisivu

 

 

 

 

Olen työskennellut mm. seuraavien asiakkaiden kanssa:

 

Otava kustannusosakeyhtiö, Karisto kustannusosakeyhtiö,

Pohjantähti-Elokuva Oy, Crea Video,

Franck Productions, Kaunofilmi, Lumifilm, Bronson, B-rappu

Family mainostoimisto, TBWA Helsinki, Mainostoimisto MBE,

Sonny London, McCann Erickson Poland,

TBWA Poland, Lowe GGK Poland, Young&Rubicam Poland

Schering Poland